למה כדאי לכם לנסות פיצה מקמח כוסמין?
מה שאתם יודעים: כי זה מאוד בריא
מה שאתם אולי לא יודעים: זה גם לא פחות טעים
תחילה, בגלל הטעם. קמח כוסמין מלא מייצר טעמים אגוזיים־מתקתקים ובמדינות אלכוהול מפותחות כמו בלגיה אף בוחרים לערבב אותו בתהליך בישול הבירה הכה נחשבת שלהם.
תחילה, בגלל הטעם. קמח כוסמין מלא מייצר טעמים אגוזיים־מתקתקים ובמדינות אלכוהול מפותחות כמו בלגיה אף בוחרים לערבב אותו בתהליך בישול הבירה הכה נחשבת שלהם.
בלחם או בפיצה דקה, הכוסמין לא יתקשה מדי והטקסטורה שלו לא תיפגע כמו במקרים רבים בהם נשתמש בתחליפי קמח חיטה.
בלחם או בפיצה דקה, הכוסמין לא יתקשה מדי והטקסטורה שלו לא תיפגע כמו במקרים רבים בהם נשתמש בתחליפי קמח חיטה.
בזנים מסוימים של חיטת כוסמין נמצאת כמות מינרלים (כמו אבץ, ברזל, מגנזיום וזרחן) גדולה בכ־30% בהשוואה לחיטה המודרנית!
בזנים מסוימים של חיטת כוסמין נמצאת כמות מינרלים (כמו אבץ, ברזל, מגנזיום וזרחן) גדולה בכ־30% בהשוואה לחיטה המודרנית!
קמחים מדגנים מלאים כמו הכוסמין מעניקים תחושת שובע לאורך זמן ומכילים פחות קלוריות מאשר הקמח הלבן.
קמחים מדגנים מלאים כמו הכוסמין מעניקים תחושת שובע לאורך זמן ומכילים פחות קלוריות מאשר הקמח הלבן.